Hvem er vi?

Vi er 3 selvstændige behandlere/akupunktører, der alle er uddannet i  blandt andet moderne akupunktur, speciel effektiv metode til behandling af øjensygdomme, som bla. AMD, Rhinititis Pigmentosa og mange andre øjensygdomme.

John Boel
Vi er bla.  uddannet af den danske akupunktør  John Boel i Aulum, der har udviklet denne akupunktur-metode. Han har behandlet over 8.000 øjenpatienter, og har lavet pilotundersøgelser med henblik på at se effekten med behandlingerne, og resultaterne må siges at være gode, da vi med denne effektive metode er i stand til at hjælpe over 80% (ifølge John Boels nyeste undersøgelser) af patienter, der lider af øjensygdomme.

Se mere om John Boel og øjenbehandlinger her.

Og her er vi så...

Connie Lundsberg

Indehaver af Allergiklinikken Sorø,  uddannet til Master  akupunktør hos Akupunktur Universitetet i Aulum. Behandler udover øjensygdomme ligeledes sportsskader, smerter mv med akupunktur. Hun har speciel interesse i øjensygdomme, og behandler en del øjenpatienter, og har gjort dette siden 2012.  Hun kombinerer den moderne akupunkturbehandling med andre metoder, blandt andet energiterapi.

Hun efteruddanner sig løbende, og har gennem 2012 og 2013 taget efteruddannelse hos akupunktør Tommy Iversen, en af Europas dygtigste akupunktører.

RAB godkendt i DAKOBE.

 

Ligeledes uddannet stresskonsulent og allergibehandler uddannet af Ole Larsen, medicinfri allergibehandling.

Se mere om Connie Lundsbergs klinik   her

10801-859844.jpg

Bente Repstock

Indehaver af repstock.dk og uddannet bl.a til Master akupunktør ved Akupunktur Universitetet i Aulum hos akupunktør John Boel.

Bente driver sin klinik på sin adresse Østergade 8  3600 Frederikssund, hvor hun også er indehaver af en frisørsalon, og har i øvrigt arbejdet som selvstændig frisør i mere end 35 år.

Jeg har uddannet mig som akupunktør og har opnået RAB-godkendelse i akupunktur (Registreret Alternativ Behandler) hos Danske Akupunktører (DA)

Bente tager løbende efteruddannelsen hos bl.a Tommy Iversen, som er en af danmarks bedste akupunktører.

Sidst på året i 2013 drog Bente til Kina for at arbejde på et kinesisk hospital og blev efterfølgende undervist på det tilknyttede universitet i Chengdu for så at arbejde og gå i dybden med tradtionel, kinesisk akupunktur (TCM).

Bente har arbejdet igennem mange år med øjenakupunktur især AMD, våd og tør, og det endda med meget stor succes. Den ældste klient er 93 år. Bente kører gerne ud i omegnen og giver behandlinger i eget hjem.

Glostrup Sygehus, specialafdeling for øjensygdommen, følger en patient hos Bente med meget stor interesse, idet de har set fremskridt og udvikling hos en af deres patienter, som er i behandling hos Bente. Udvikling ses tydeligt for første gang i mange år.

Læs mere og følg flere patienter på facebook.dk/repstock og Bente egen hjemmeside - www.repstock.dk

Se mere om Bente Repstock's klinik - www.repstock.dk

10801-859843.jpg

   wwww

Karen Saxtoft

Karen er indehaver af klinikken Kroppens Terapeut  beliggende i Odense C. Hun er i 1994 uddannet zoneterapeut og er lægeeksamineret terapeut. Hun har mange terapeutiske uddannelser bag sig og blev i 2011 uddannet master akupunktør hos Akupunkur Universitetet i Aulum. Hun har efteruddannet sig i 2013 hos Tommy Iversen, og efteruddanner sig løbende, så hun altid har den nyeste tilgang til behandlingerne.

Karen er RAB registreret.

Se mere om Karen og hendes klinik HER

10801-859857.jpg

.

   her 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk